Vanaf 01-03-2023 heb ik besloten extra openingstijden te hanteren, waardoor mijn cliëntenstop  voor nu (tijdelijk) vervalt en ik weer ruimte heb voor nieuwe cliënten. 

Vanaf zomer 2023 start ik naast het ambulante gedeelte ook met werken als medisch pedicure in mijn nieuwe praktijk in Leende. 
Het is vanaf dan ook mogelijk om in de praktijk langs te komen.

Voor meer informatie bel of mail naar de onderstaande contact gegevens. 

Introductie

Welkom bij Ambulant Medisch pedicure, de pedicure voor voetzorg bij u aan huis in Leende e.o. 

Mijn naam is Anne Jansen. 
In 2016 heb ik mijn diploma behaald als Pedicure & Allround schoonheidsspecialiste (Niveau 4) en inmiddels ook al een hele tijd werkzaam als medisch pedicure. 
Daarnaast heb ik nog meerdere opleidingen/specialisatie cursussen gevolgd zoals; 
Propedeuse jaar fysiotherapie (Leiden), specialisatie dermatologie (huidaandoeningen), sportmassage/verzorging incl. medical taping, EHB(S)O, blessure behandeling/preventie. 

In de jaren nadat ik mijn diploma heb behaald heb ik succesvol een praktijk gerund in Leende als pedicure, schoonheidsspecialiste & masseuse. 

Ook heb ik werkervaring in een (medisch) pedicure praktijk opgedaan en later ook nog als medisch pedicure binnen een huisartsenpraktijk gewerkt, waar de meest uiteenlopende problemen voorbij kwamen. 

Inmiddels heb ik besloten dat mijn passie toch echt bij het behandelen van (problemen aan) de voeten ligt. 
Ik vind dat goede voetzorg voor iedereen toegankelijk moet zijn, ook voor mensen die slecht ter been zijn of om wat voor reden niet graag de straat op kunnen of willen. 
Daarom heb ik besloten mij o.a. te richten op ambulante behandelingen, dus: Behandelingen met kwaliteit zoals u gewend bent in een praktijk, maar dan veilig en hygiënisch bij u thuis of op locatie. 
 
De brede medische kennis die ik heb opgedaan door mijn studies komt erg goed van pas bij de meest uiteenlopende voetproblemen. 
Zo kan ik u helpen of juist advies geven bij huidproblematiek en  blessures of gewrichtsproblemen herkennen en doorsturen waar dat nodig is.  

 

Bij mij bent u op het juiste adres voor medische behandelingen voor: 

  • Diabetische voet 
  • Reumatische voet 
  • Oncologische voet 
  • (ernstig) verwaarloosde voet 
  • Oudere voet & en thuiswonende (dementerende) ouderen.  
  • Behandelingen in zorginstellingen 
  • Ingroeiende nagels 
  • etc. 

Omdat ik ben aangesloten bij Pro Cert, ben ik verplicht jaarlijkse bijscholingen te volgen op mijn titel als medisch pedicure te kunnen behouden. Op deze manier wordt de kwaliteit ten alle tijden gewaarborgd. 

 

Meer informatie hierover kunt u vinden onder het kopje "behandelingen"